Új hozzászólás Aktív témák

  • cd930

    aktív tag

    válasz pjen #67562 üzenetére

    Hat év elteltével most akcióban annyiért megkaptam a minőségben érezhetően jobb Bosch-t, mint annak idején a Gorenjét.
    Ha legközelebb olyan helyen járok, megnézem, mit fejlődött a Gorenje és megírom.
    De ha ugyanannyiba kerül a most vett Bosch, amihez 5 év garanciát adtak, milyen érv szólhat egy kevesebb garanciával rendelkező Gorenje mellett? :F
    Ne értsd félre, a Gorenje nem szitokszó, annak idején az Index szárítógép fórumában ez a típus volt a BB.
    És ugyanúgy nem szitokszó az összes más márka sem, csak mindent a helyén kell kezelni. Annak idején azt mondták, hogy a minél több garanciával rendelkező gépek közül válasszon mindenki, mert sanszos, hogy a hőszivattyú előbb-utóbb meghal és drága lesz javíttatni-cserélni. Nekünk most 100 ezret mondtak a cserére, ott is hagytuk a szervizben.

    Kényelmi funkciókat már régen nem nézek, mert szinte csak marketingnek érzem. Hiába van egy csomó program a mosógépen, a szárítógépen, a mosogatógépen, a sütőn, maximum 2 programot használunk mindegyiken.. Pedig mindegyiket többször használjuk napi szinten.

    A porszívó mondjuk hitbéli is, meg nem is. Amikor bejöttek a porzsák nélküliek, meg a vizes porszívók, mint mndenből az újdonság miatt sokan vesznek-vettek belőle, de a porzsáknak megvan a nagy előnye, hogy csak kidobod és nem kell mosogatnia dzsuvás tartályt.
    A vezeték nélküli meg sosem kesz olyan hatékony, mint egy vezetékes, de áldom a sorsot, hogy vettünk egy vezeték nélkülit is, ami mindig kéznél van és pillanatok alatt fel lehet vele porszívózni.

    [ Szerkesztve ]

    20+ éve a Prohardveren

Új hozzászólás Aktív témák