Új hozzászólás Aktív témák

  • vigfer90

    csendes tag

    Sziasztok!

    Sajnos vagy inkább szerencsére, de a sors úgy hozta a Beko jóvoltából, hogy a két éve vásárolt Beko mosó és szárító kombi gépünkre azt mondta a hivatalos szerviz, hogy nem hajlandóak harmadjára is garanciálisan alkatrészt cserélni benne, helyette adnak egy csereutalványt a vásárláskori árban, a régit pedig elviszik.

    Emiatt most találnom kell egy megfelelő gépet vagy gépeket asszonypajtinak.

    Tisztában vagyok vele, hogy olcsó húsnak híg a leve, illetve avval is, hogy a két gép felépítése és működése szempontjából is ideálisabb lenne, ha külön mosógépet és külön szárítógépet vásárolnánk. A keretünk 300 ezer Forint, melyet nyögve nyelősen ugyan, de kicsit tudunk még bővíteni.

    Lényeg, hogy a segítségeteket kérem, ebben az árkategóriában érdemes-e inkább egy kombi gépet vásárolni mely drágább de egy nagy márka fia, avagy külön külön megvenni a kettőt olcsóé, kisseb márkától?

    Részemről szóljon az érv a kombi gép mellett, mivel a fürdőnkben nagyon kicsi a hely, még összeépítve is kellemetlen lenne és sok helyet foglalna a két gép. Konyhában esélytelen az elhelyezés szintén a helyhiány miatt.

    Mik az ajánlott típusok kombi gépek esetén, illetve ezzel a 300 ezres limittel van esélyem megbízható és használható gépeket vásárolni külön külön?

    Öt tagú család vagyunk kisgyerekekkel.

    Az én kiszemeltem ez lenne:

    [link]

    Melóban ilyet használunk már lassan két éve, baj sohasem volt vele, kapja az ívet rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák