Új hozzászólás Aktív témák

  • Grobyc

    csendes tag

    Hello! A HBO Go lejátszás közbeni buffereléssel van gondom. Digi 1000-net, eddig a régi nem 1000-es sima 2.4-es wifi routerre gondoltam hogy az okozza. Bár letesztelve a wifi-t így is hozta az 50-et simán. Laptop tv-re kötve böngészőből és egy CC2-t beszerezve is ugyanezt a hibát csinálja állandóan. Mondanom se kell élvezhetetlen a műsor a folyamatos akadozás körbe körbe bufferelés miatt. Van hogy teljesen ki is lép a filmből.

    Oké lecseréltem a routert dual band 5ghz-es wifi-n speedtesttel 499-et mértem 3ms válaszidővel. Indítom a filmet CC2-n egyből legmagasabb felbontáson éles kép minden simán futott. Már-már kezdtem örülni, hogy megoldódott a probléma amikor megint elkezdett akadni. Utánanéztem a digi kapcsolatomnak és dual nat-ot találtam amire azt írták hogy okozhat akadozásokat. Felhívtam a supportot azt mondták ki fogják szedni. Tegnap jött az sms, hogy kiszedték megoldották a problémát.

    Tegnap délután ismét filmnézés előbb CC2-n 1 sorozat lement hibátlanul, majd a másodiknál ismét elkezdte az akadozást. Laptop elindít böngészőből először ott is jól ment aztán sajnos megint bufferelés majd utána kilépés.

    Tudna valaki segíteni mi lehet a gond? December-januárban semmi gondom nem volt rengeteg filmet/sorozatot néztünk akadás mentesen. Február óta megy a kínlódás!

Új hozzászólás Aktív témák