Új hozzászólás Aktív témák

  • Zenador

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ha még nem olvastátok el az előző bejegyzésemet, akkor érdemes elolvasni.

    Úgy tűnik, hogy mégsem rossz a Samsung HD204UI 2 EByte HDD-m! Hogy kiszűrjem, hogy a HDD-dokkoló a hibás, vagy a vinyó ezért több HDD-dokkolón is kipróbáltam, de mindkettő ugyanolyan típusú volt: Sharkoon Qucikport XT!

    Azonban van egy régi ViPower HDD-dokkolóm, amelyen csak USB 2.0-s csatlakozó van. Na, ezzel is kipróbáltam és itt nem csökkent le az írási sebesség 25 MByte/sec körül maradt, ami normális érték. A Sharkoon Quickport XT-ben USB 2.0-án 1-2 MByte/sec volt az írási sebesség. Ezért volt a Samsung HD204UI-nek jó az írási sebessége, amíg a gépben volt, mert a Sharkoon dokkoló nem fogta vissza sebességét!

    Mi a tapasztalat a Sharkoon mobildokkolójáról? Más is találkozott már ezzel a problémával? Milyen ESATA-s mobildokkolót ajánlotok, aminél nincs ilyen probléma?

    Mivel egymás után 2 Sharkoon Quickport XT-n is lassú volt az írási sebesség, gondolom az lehet a probléma, hogy nem teljesen kompatibilis a vinyóval. Nem hiszem, hogy egymás után 2 gyári hibás dokkolót fogtam ki. Egy biztos, amíg a gépben volt a vinyó, addig tökéletes volt az írási és az olvasási sebesség is, szóval ez inkább a Sharkoon sara és nem a Samsungé.

    Szerintetek ez garanciális probléma? Kicserélik ezzel az indokkal a Sharkoon dokkolót?

    Várom, és előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák