Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz F-ECT$ #70940 üzenetére

    Szerintem az a kérdés mi a legfontosabb HS-ben (ez nem sorrend, meg nem is ítélkezés, mindenki döntse el maga)
    - Élvezetes meccseket játszani és/vagy deckbuilding: ez esetben áll amit írtam, ha kell a dust egy új deckhez, be kell törni a legendaryt, ha nem, akkor nem szabad hozzányúlni.
    - Minél teljesebb gyűjtemény: ez esetben nem szabad betörni, de szerintem akinek ez volt a fontos, az eddig se tört be semmit
    - Ár/érték arány fontosabb, mint az előző kettő (mert amúgy nyilván fontos ez mindenkinek a bálnákat leszámítva, de általában nem ezért játszik az ember :) ): ez az egyetlen problémás terület, de szerintem elég kevés embert érint ténylegesen (szvsz akinek ez a legfontosabb, az jobban jár ha nem játszik, mert csak megszokásból tolja). Itt ahogy írod van egy nehezen feloldható ellentét aközött, hogy kockáztatja a dupla legendaryt meg aközött, hogy csak "áll" a dustja a lapban. Szerintem itt az a nyerő taktika, hogy ha illetőnek van kedve játszani, meglévő deckjeivel eléri mindig az r5-öt, le tudja tolni a questeket, akkor nincs értelme betörni. De ha amúgy inkább hagyná a laddert (unja már, nem jók már a deckjei a metához, nem fekszik neki amit összerakott, stb.), akkor megéri betörni és csinálni belőle egy jó decket. Mert ugye semmi garancia arra, hogy kinyitja újra, viszont egyébként elbukna az r5-ös rewardtól.

Új hozzászólás Aktív témák