Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz denesdr #105213 üzenetére

    Hát, a te infóid sem túl hitelesek ami azt illeti. :) Gipsz Jakab mond egy véleményt, ami inkább találgatás..

    "Úgy tűnik Mathiask eddig hiába koptatta a billentyűzetet abból a szempontból, hogy megértsd miről van szó. Tudom tudom, mi vagyunk azok akik nem értjük."

    0 "analógos" tapasztalattal írogattok számokról adatokról, de az analóg nem számok halmaza.... ezt meg ti nem értitek meg. Engem addig érdekelnek a számok, amíg nem hallottam magam is. Ezután vagy elfogadom a számok jelentését/jelentőségét, vagy ignorálom, mert hallva egészen mást is mutathat, mint amit a számok diktálnak. Ti túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a számoknak. Még egy autónál sem a számok azok, amik részletekbe menően elmesélik, milyen az az autó. Bizonyos evidenciák persze vannak, de nem ennek mentén élek és nem ezek határozzák meg, hogy mit veszek a jövőben.
    És bizony az LP-nek hatalmas a dinamika átfogása, de úgy gondolom, soha nem hallottál/hallottatok még LP-t megszólalni valami "normálisabb" rendszeren. Akkor beszélgessünk számokról, ha megtörtént 20 féle lemezjátszó meghallgatása, hozzá 200 féle/fajta/kiadású stb. hanglemez megtapasztalása. Gondolom , ez soha nem fog megtörténni, mert egyrészt fáradságos lenne, másrészt nem egyszerű manapság lemezjátszós teszteket összehozni. A magam részéről tök mindegy, ki mit gondol, mert ettől nem leszek szegényebb. :) De ne feledd, nem én állok bele folyamatosan a másikba.

    Ja...manapság szinte semennyit nem hallgatok LP-t, mert egyrészt utána savanyú a szőlő, másrészt meg ha egyszer voltam annyira hülye, hogy eladtam a k..va jó lemezeimet, nem kezdem el újra levadászni őket horror áron. Ebből a részéből lett elegem, nem abból, hogy oda kell menni megfordítani. ;) És persze honnan a fenéből szereznék be ma egy jó Kari Bremnes albumot, de leginkább mennyiért? [link]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák