Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Tamoo #110350 üzenetére

    Nálam a target vonal asszem, a fejesem karaktere lesz, annak 1-2 kisebb anomáliája nélkül és sokkal laposabban. Szóval arányaiban ha nézzük a 3 nagy tartományt, amit szokás, akkor a nagyon enyhe V párti vagyok (nem is hívnám annak) :) , ebből is inkább a magasat kevésbé tolva, inkább úgy hagyom, ha a hangszóró amúgyis olyan érzékenységű lesz majd a többihez képest.., a mélyet is csak szolídan.

    Mint alapvonal. Aztán ebből persze majd a kiugrásokat lehet lokálisan kezelve leszedni pluszminusz X Hz-en belül, a gödrökre meg tolni kicsit (határokon belül).

    Szóval jó az a korrekciós módszer, ahol piciket, finoman nyúl az ember bele a nyers alapállapotba. A szoftvernek pedig a mélyszekcióba engedni fogok többet korrigálni, középre már kevesebbet, magasra pedig - remélhetőleg - alig, vagy semmit. Persze vonalzó egyenes nincs és nem is kell rá törekedni.

    Amikor szemre nézitek, hogy "hogy néz ki", mekkora simítással szoktátok nézni a görbéket ? Van erre bevált mondás ? (Lásd gyári mérések, frekimenet görbék megadások adatlapon).

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák