Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz #99908608 #114793 üzenetére

    Szerintem halvány lilájuk nincs, mit akarnak, meg viszik egymást a hülyeségbe. Hozzáteszem, a gyártók sem könnyítik meg a dolgukat, mert "high-end"-ben nem arra megy már ki a játék, hogy valósághûre hozzunk ki valamit (lásd Hypex/Purifi vonal), hanem hogy ilyenre-olyanra-amolyanra színezzük azt.

    Persze hogy egy többismeretlenes egyenletben összevissza mutatnak a vektorok mindenkinél mindenféle irányba, aztán indul a cserebere meg élethosszig tartó szent grál keresés. Van ebben az egészben sztem pszichés csapda is, technológiai is, meg érzelmi is, meg mindenféle együtt, aztán dobja tök random még a 30 éve keményen hifizônek is az élet azt, ami továbbra sem a szent grál neki.

    Van, aki ezt bevállalja sokáig és van, aki egyszercsak megunja a ringispílt, eladja a kócerájt, vesz valami - szerinte !! - "közepes" kategóriát és megbékél, hogy nincs grál, de azért elvan jól így is és mióta nem rohan utána észnélkül, végre érdemben tud figyelni az elôadóra, a zenére is.

    Nem hiszek a régóta (30+ éve) "komolyan" hifizôknek, akiknél 1-1 komplett lánc vagy komponens cserélôdik fél-1-2 évente. Biztosan ezermillió kütyüt hallgatott már, de hogy egyiknél sem tudott megállni békével, az nekem nonszensz, el nem tudom képzelni, én legalábbis nem így mûködöm, ezért aztán tartom is magam tisztes távra minden AVX & Co. helyektôl meg a sûrû erdôtôl. Olyan buszra nem ülök fel, ami sosem áll meg a célban, mert nincs célja, vagy reptetni akarják.

    Boborján rulz. :D

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák