Új hozzászólás Aktív témák

  • #03969024

    törölt tag

    Hali!
    Minél többet olvasom a topikot, annál inkább rá kell jöjjek, hogy az "elviselhető" dobozaimat ideje lenne nyugdíjba küldeni. (Lehet, a többit is.) Tudom, a legjobb az lenne, ha elindulnék hallgatózni, de mivel még nyögöm a lakáshitelt, így egyelőre próbáltam a tesztek alapján tájékozódni, vajon mennyiből úsznám meg a dolgot? Úgy látom, új áron ca. 7-800 fontot kellene minimum elkölteni. DE! Felmerült bennem néhány kérdés, amelyek kapcsán kérném a véleményeteket:
    1. Tán ez a legfontosabb. Szóval, mivel 67-es kiadású vagyok, s bizony romlik a hallásom, már abban sem vagyok biztos, hogy meddig is érdemes elmenni minőség terén, amit meg is hallanék...
    2. Egész jó cuccokat találtam az (UK) ebay-en. Van valakinek tapasztalata, hogy mennyire megbízható a szállítás? Mennyi az esélye, hogy épen érkezik a cucc?
    3. Utángyártás kérdése. Jó, tudom, hogy sohasem lesz gyári értékű, de manapság már szinte minden beszerezhető, bár nem tudom, hogy a nevesebb gyártók mennyire spéci hangszórókat használnak, amit ugye nem kapok meg a boltban? Szétnéztem kicsit az építős topikban, de sok ott a Tesla, Monacor, viszont egyelőre nem találtam olyat, hogy valaki mondjuk Spendort, vagy JMLab-ot építene után.
    Szóval, teljesen tanácstalan vagyok. Már csak egy bánatom van, miszerint szépen eltüntek a zárt dobozok, 20-30 cm-es mélysugárzóval. Tényleg kikerülhetetlen az a reflexnyílás, vagy csupán kényelmesebb?

Új hozzászólás Aktív témák