Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz tdd587 #28929 üzenetére

    Én elsősorban arra gondoltam, hogy a kapcsolások nagyjából ugyanazok, nagy felfedezés nem történt, alkalatrészek zöme ugyanúgy működik, nagy felfedezés nem történt. Inkább csak annyi van, hogy adott minőséghez olcsóbban hozzá lehet jutni, mint tizenöt évvel ezelőtt.
    A Class D is régi ismeret, az, hogy ma egy kicsit terjedőben van, vagy jó vagy nem jó, de a komoly class D-k sokba kerülnek, tehát nem az a terület, amiről itt szó volt, miszerint egy régebbi tranzisztorost kérdezett a kolléga a mai tranzisztorosokhoz képest.
    A hifi rendszerben nagyobb változások csak forrásoldalon történtek az utóbbi tizenöt évben, a rendszer többi része csak finomodott egy kicsit.
    Szerintem ezt a téma elmegy ontopikként, ezért nem szürkítem ki.

    Szerk.: Ezt mondod: "10 év hosszú idő, ennyi idő alatt minden általam követett márka lecserélte a belsőt mindenben." Szerintem ezeknek a belsőknek a lényege ugyanaz maradt, inkább csak finomítások történtek, semmi áttörés. Ahogy a hangszórótechnikában sem terjedt el az annak idején nagy dérrel-dúrral beharangozott NXT, ma is ugyanazt a dinamikus elvű (vagy elektrosztatikus) hangszórót hallgatjuk, amit száz évvel ezelőtt, elsősorban az anyagtechnológia finomodott és az akusztikai tervezés.

    Nincs itt semmi látnivaló, táguljanak! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák