Új hozzászólás Aktív témák

  • ferko0726

    tag

    Sziasztok!
    A napokban "elővettem" egy régóta porosodó Aiwa NSX-S222 music centert, megtörölgettem és nagy buzgósággal rákötöttem (nem a gyári Aiwa hangfalaira) a Mission M35 álló hangfalaimra.
    Meglepően tapasztaltam hogy milyen kellemes a hangzása, bár a mélyeit kicsit sokallom de akkor is meglepő volt egy 2x35 W -os, és főleg "music center kategóriától"! :)
    A kérdésem az lenne hogy (ha már számomra ilyen meglepetést okozott a hangzása, gondoltam kellő becsben kezelem) a CD lejátszó része nem működik, a lemezeket beforgatja, kiadja, de a beolvasás sajna nem "akaródzik" neki menni, reading-reading de semmi egyéb........ :W
    Szerintetek érdemes időt, energiát és főleg pénzt fektetni bele hogy megjavíttassam és ha igen akkor mennyibe "fájna" ez nekem anyagilag?
    A másik kérdés (bár most lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek, ezért előre is elnézést kérek) hogy a meglévő rossz CD olvasó fejet lehetne e helyettesíteni esetleg egy pld. régi működőképes PC-s cd író (Plextor, Philips) olvasó-író fejjel, és ha netalántán igen akkor ezt én "házilag" meg tudom e csinálni?? :F
    Köszönöm előre is, és bocs ha túl láma kérdés volt itt a végén! :R

Új hozzászólás Aktív témák