Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz freelanced #35652 üzenetére

    Jó helyen keresgélsz, csak nem jól.

    A linkelt készüléket nézni se lennék hajlandó, nemhogy hallgatni. (Ezzel azt akarom mondani, hogy a kinézete alapján is látszik, hogy jól nem szólhat.)

    "...imádok zenét hallgatni, és kéne valami igazán jól hangzó cucc." "Igazából olyan 25-t szántam volna rá (...) de tényleg végső határ a 35." Igazán jól hangzó cucc ennyiből? Mit értesz az alatt, hogy igazán jól hangzó?

    "A hifik megfelelnek erre?" Mi az hogy "a hifik"? A link alapján nyilván afféle mikro- vagy minihifi kompakt berendezésekre gondolsz. Ezek között is vannak jobbak, rosszabbak, az árukat jobban vagy kevésbé megérők, de ezen az árszinten ezek "nem zenehallgatásra valók", és majdnem mindegy, melyiket veszed. Persze akinek ennyi pénze van vegyen ilyesmit, de akkor is legalább olyat vegyen, amelyik épelméjűen néz ki, mert épelméjű kinézet esetén nagyobb az esély, hogy épelméjűen fog szólni, persze azt is csak a kategória nagyon szűk határain belül.

    "Vagy tudtok jobbat ajánlani?" De mit jobbat? Biztos tudnánk jobbat ajánlani, ha tudnánk, hogy mi jöhet szóba, mire lenne szükséged. 35ezer forintért használt készülékekből már lehetne találni ezt-azt, amivel hovatovább (szűk korlátok között) zenét is lehetne hallgatni, csakhogy nem tudjuk, hogy mit akarsz hallgatni, miről akarod hallgatni, vagyis nem tudjuk, hogy hangdobozon és erősítőn kívül még mire lenne szükséged.

    A kérdésed tipikusan az a fajta kérdés, ami a visszakérdezések révén szül még egy halom újabb hozzászólást, amelyekre nem lenne szükség, ha nem ilyen pongyolán kérdeznél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák