Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    válasz blattida #37102 üzenetére

    NEM! Azért, annyira dilis nem vagyok! :DD naponta több alkalommal olvasom a fórumokat (nem csak ezt), és általában a hozzászólók stílusából/hangneméből, sok más emberi jellemzőt ki lehet "bogozni", vagyis inkább sejteni lehet többek közt, a tulajdonában lévő (általa árult) műszaki cucc megbízhatóságának "kockázatát is.... Pfűűű.... :DDD ezt most elég ramatyul fogalmaztam meg... de a lényeg, hogy eddig, még nem hagyott cserben a "megérzésem", hogy kitől érdemes vásárolni. Az ő által árult cdx890-esnek, nem volt távpiszkálója sem, na meg karcos volt a játékos. Szóval, egy tízesért sem kellett volna.
    Igaz, ezért a 890-esért többet fizettem, de kellemesen meg is lepődtem! Valóban, olyan állapotban van a készülék és a távirányító, mintha egy hifi szalonból vettem volna újonnan!
    Ma tesztelgettem vagy 2,5 - 3 órányit. Majd holnap délelőtt folytatom. Az első "benyomások" dióhéjban:
    A saját dac-vel, szép zenei tere van. Aránylag, az egész hangsáv lineáris, nem vettem észre kiemeléseket/hiányokat. Bele tudnék nyugodni, hogy külső dac nélkül zenéljek vele. (azt hiszem... :) )
    Digi coax kijárattal a Lupusra kötve, észlelhetően kifejezőbb, részletezőbb lett. Talán, a leghelyesebb kifejezés a "dinamikusabb" lenne. A zenei térleképzés változása nem észlelhető, nem hallottam különbséget.
    Próbálkoztam a villásdugó forgatással is, és noha azt olvastam valahol, hogy az Alceszbe dugott készülékeknél ez nem érvényes, mégis úgy tűnt, hogy van némi javulás, ha egy bizonyos polaritással csatlakoztatom a játékost. De ennek pontos megítéléséhez, szükség fog lenni mások fülére is, mert olyan pici a "javulás", hogy akár placebó hatásnak is betudhatom... (majd kiderül)
    A külső DAC-t használva, nem merném rámondani, hogy változás lenne a (már vagy 1 éve állandósított) cdx870-hez viszonyítva. Talán, nem is remélhettem változást, mert mindkét játékos olvasófejének típusa ugyanaz. Egyenlőre, ami megragadta a figyelmemet, az a 890-es saját dac-jának a kellemesen jó hangvilága.
    Műszakilag, még nem találtam semmi kifogásolni valót. De holnap még, tovább nyomozok majd!

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák