Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz andorra #37434 üzenetére

    Tudományos gondolkodásmód?! Haha, röhögnöm kell, ez a megnevezés csak azt a világméretű történelmi összeesküvést takarja, amellyel a tudósoknak nevezett szabadkőművesek az egész világon elnyomják a hozzám hasonló tisztánlátókat és médiumokat!

    Kam Mária vagyok, audiofil látnok vagyok, okleveles placebómágus vagyok, high-end energiával gyógyítok, távirányítással távgyógyítok és hifi rontáslevétellel foglalkozom, fő eszközöm a Tarot és az angyalkártya valamint különböző ingák és életkristályok, közel áll hozzám az angyalmágia és az antal hiszi... akarom mondani atlantiszi mágia is, közvetítem az angyalok válaszait. Írja meg a CD-játszója keresztnevét és születési évét, én pedig őszinte és hiteles tisztánlátó és kozmikus szeretetsugárzó képességeim révén megtalálok és leveszek az Ön hifi készülékeiről bármilyen rontást és elűzöm a diszharmonikus torzító szellemeket és kitágítom a zeneszobáját körülvevő ji-tereket, az angyalok segítségével szellemi kézrátétel útján a távolból is meggyógyítom a hifi készülékeinek hibáit, akár a tápcsakrájukban, akár a végkarmájukban találhatóak a rontások. Karmikus és számmisztikai szellemerőmmel fél évre előre megjósolom hifikészülék-eladási és vásárlási szándékainak sikerét, anyagi hatásait az Ön pénztárcájára vonatkozólag. A szívcsakraasztrológia segítségével megmondom, hogy melyik hónapban melyik hangdobozt érdemes megvásárolnia, és melyik hatna ártólag az Ön lakásában keresztüláramló kozmikus-mágikus-szellemi-akusztikus-atlantiszi-antananarivói erővonalakra. Szerelmi mágia és atlantiszi mágia illetve rúnakártya segítségével megjavítom az Ön kapcsolatát akár az interkonnektjéhez, akár a hangszórókábeléhez, de még a tápkábelekkel szembeni csalódásait is jóra fordítom, az elhidegült párkapcsolat visszafordításához használom és közvetítem elhunyt szerettei üzeneteit. Olyan asztrológia képlettel dolgozom, ami a kérdés időpontjára van beállítva! Megmutatom és őszintén-hitelesen kielemzem az erősítője aktuális auráját, ehhez az aurafényképezést a tévéképernyőn keresztüli távinfrafrekvenciaközvetítéssel végzem el, és spiritiszta médiumként őszinte-hiteles távgyógyenergiafrekvenciaküldéssel segítek az erősítője aurájának meggyógyításában, tisztításában, feltámasztásában, felszentelésében. Mindehhez az általam tíz éven át a legnagyobb-legőszintébb-leghitelesebb keleti mesterek valamint Kyra Wicca Főpapnő révén tanult Pszichotronikát is igénybeveszem. ami Jézusi és sok más több ezer éves gyógyítási módszereken alapszik. Az audiofília minden területén számíthat reinkarnációs reiki erőmre, atlantiszi okkultizmusomra. Az úgynevezett "Channeling"-el, csatornázással is foglalkozom, ami tulajdonképp médium tevékenység, és abból áll, hogy a rontásoktól és átkoktól, mindenféle negatív energiáktól megtisztítom az erősítője és a CD-játszója tápcsatornáit.

    Hát csoda, hogy félnek az igazság erejétől a beszűkült agyú, magukat holmi tudósoknak nevező lobbidiktátor judeoplutokraták?

    (#37436) Peti66 Az elméleti sík,illetve amit megmondtak apáink-nagyapáink-ősapáink, hogy annak így kell lennie, azt így kell csinálni, mert már az ő apjuk-nagyapjuk-ősapjuk is így csinálta...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák