Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Ed Parker #38894 üzenetére

    Ezek a mondataid indifferensek az eredeti felvetésedhez képest (konkrétan mellébeszélés), tehát továbbra sem válaszoltad meg, hogy mi okból kérdőjelezted meg a jóhiszeműségemet (lásd hitelesség), feltételezvén, hogy olyasmit ajánlgatnék másoknak, amit nem tartok jónak (lásd nem venném meg magamnak).

    (#38893) contaxg Csorog is a nyálam. Bizonyára szépen is szólnak. A Yamahák időtlen dizájnja is eklatánsan jelzi, hogy japán tömeggyártó léte ellenére a Yamaha mindig is az audiofília elkötelezettje volt, mindig kiszámítható-megbízható hangzásbeli irányultsággal. Lényegében audiofil cég, mindig a zenei minőség volt náluk az elsődleges, és csak utána a kereskedelmi szempontok. Nem véletlen, hogy a kevés kivételt képezik a japán tömeggyártók között azzal, hogy rendes, zenehallgatásra való hangdobozokat gyártanak, bármely árkategóriákban hasonló hangokkal és dizájnokkal mint a hangdobozspecialisták. Akármilyen készülékről van szó, a Sony-k, a Pioneer-ek, a Technics-ek satöbbi közül egyik így szól, másik úgy, a harmadik amúgy, ellenben bármely Yamaha készülékről elég pontosan előre meg lehet mondani az adott árkategóriában, hogy milyen hangzásképe lesz, ha megszólal. Ritkán állnak elő "hififorradalmi csodával", de mindig megbízhatóak.

    (#38900) superecneB Hát, ha úgy döntesz, akkor próba szerencse, az árukhoz képest legalábbis bíztatóan néznek ki, különösen a két legdrágábbik. A legolcsóbbal nem kísérleteznék, a többi hárommal feltehetően nem lősz mellé, főleg mert mind a négyre igaz, hogy pusztán a vezetékek végén levő csatlakozók is nyugodtan kerülhetnének annyiba, mint amennyibe az egész kábel kerül - ha nem merül fel szállítási költség, vám, ÁFA... Bár azt is érdemes megfontolni, hogy a rendszeredben levő Denon erősítőd és a leendő, használtan 50ezer körül megveendő hangdobozod ennél magasabb árkategóriájú vezetékeket is megérdemelne, még akkor is, ha ezek az interkonnekt vezetékek csak egy számítógépes forráshoz csatlakoznak majd.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák