Új hozzászólás Aktív témák

  • KisTücsök

    addikt

    Kicsit átrendeztem a szobát, illetve végül is "visszaköltöztem". Eddig az ablakkal szemközti falnál voltak a hangfalak, középen egy kis asztalszerűség, rajta a hifi-s cuccok. Előtte még egy hosszabb asztal, az előtt - már az ablak alatt - egy bőr kanapé. Mellette egy kis keskeny DVD-s polcos szekrény, a jobb (a kanapén ülve) oldali falnál meg egy rendes szekrény. Ennyire volt berendezve a szoba, már ami lényeges, egyébként még elvolt szórva néhány virág, meg nagy plüss.

    Most a bőr kanapé helyére került egy íróasztal, mellé jobb oldalt egy kis polcos valami (router, modem, stb), bal oldalt egy vaskeretes valami, arra az erősítő, cd játszó, két oldalt a hangfalak. A szemközti oldalra (ahol eddig a hifis részleg volt) egy "szőrős" ágy/kanapé. Az egyetlen szekrény maradt, mellé került még egy, ahogy a DVD-s "sarok" is.. A virágok, és a plüssök is maradtak, ahogy a szoba közepén lévő kis asztalka is. Ja meg itt ott elszórtam néhány tucat tojástartót, már miért ne alapon...

    Az túlzás, hogy így meg úgy "kategóriákat" javult a hang, de határozottan jobb lett. Mintha mélyebbre menne, és a színpad is megnőtt, szerintem. Bár apám szerint is, szóval akkor gondolom nem csak beképzelem.

    Kíváncsi lennék, még néhány trükkel (könyvespolcok, stb) mennyit javulna a hang.

    Ezt most csak úgy...

Új hozzászólás Aktív témák