Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Ed Parker #41598 üzenetére

    A legtöbbnek kifejezetten életteli, energikus hangja van az árához képest. Viszonylag híresek is erről. Kivétel persze minden alól van, de a Cambridge esetében ritka az ez alóli kivétel, mert kifejezetten a szikár, gyors, pontos, életteli, energikus hangot képviselik elektronikában is, hangdobozban is.
    Ezzel persze nem a "...mi tetszik neked annyira a CA-k hangjában?" kérdésre válaszoltam, hanem a karakterrel kapcsolatos ellenvéleményre. Az már egy másik téma, hogy mi mennyire tetszik vagy nem tetszik a hangjukban, típustól függően. Egyáltalán nem biztos, hogy nekem "annyira" tetszik, de az biztos, hogy legtöbbjüket nem hagyom (nem hagyod) ott "1-2 track után" szürkeség vagy unalmasság miatt, hanem éppen ellenkezőleg.

    "Ezt nem csak én mondom,sajnos az eladó is." Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy "az eladó", de hát az hol volt valaha is bármire bizonyíték, hogy a kereskedő mit mond? Ne légy naív, a kereskedő egyik nap ezt mondja, a másik nap azt, attól függően, hogy éppen mi van raktáron - tisztelet a kevésszámú kivételnek. (Egyszer érdekes is lenne kitárgyalni a topikban, hogy melyik kereskedő milyen. :D )

Új hozzászólás Aktív témák