Új hozzászólás Aktív témák

  • slick-adam

    aktív tag

    sziasztok!

    hazimozi topikbol jovok, mert segitettek a sracok megallapitani, hogy ha nagyreszt zenet akarok hallgatni, akkor a jelenlegi Denon AVR-1612-es hazimozi erositom melle erdemes lenne egy stereo erositot venni (meg ha az belepo szintu is).
    szoval a helyzet a kovetkezo:
    jelenleg 2 db Nubert NuBox 311-es "hangfalat" hasznalok egy melyladaval mregtamogatva (Canton AS 85.2 SC). ezek helyett vennek 2 db ilyet:
    Nubert NuLine 34
    nyilvan a melylada kiesesevel a legalsobb tartomanyoknak is bucsut mondanek egyuttal, de a szoba kicsi es ez a NuLine 34-es a tesztek alapjan jol teljesit.
    erosito tema:
    nem tervezek sok penzt kiadni, tenyleg csak belepo szintben gondolkodom, lenyeg, hogy a hazimozi erosito verve legyen es jol ki legyenek szolgalva a hangfalak. ket erositot talaltam:
    Denon PMA 520 - 159 euroert
    Yamaha A-S 300 - 249 euroert
    attol eltekintve, hogy a Yamaha erosebb, erdemesebb lenne a dragabba invesztalni? ha nem muszaj (nem szol lenyegesen jobban), akkor nem adnek ki "feleslegesen" majd' 100 euroval tobbet.
    vagy valami mast ebben az arkategoriaban? csak uj keszuleket vagyok hajlando vasarolni, es - mint latjatok - csak nemetorszagban elerhetot.

    ha mar ugyis benne vagyok a temaban, meg cd lejatszora is fogadnek par tippet. van egy naaaaagyon regi keszulekem (Sony CDP-597), ami tokeletesen mukodik. csak epp nem tudom, hogy hogyan teljesit egy mai modellhez hasonlitva. latok Onkyo, Marantz, Denon, ... lejatszokat 200-250 euroert. vajon jobb bennuk a DAC annyival, hogy erre is gyujtenem kelljen? :)

    valaszokat elore is koszonom! :R

    parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu

Új hozzászólás Aktív témák