Új hozzászólás Aktív témák

  • Martell

    tag

    válasz #71562240 #45871 üzenetére

    " Az emlegetett szúrósabb magasak is a "régi" Cantonoknál jellemzően a relatíve olcsóbb szériáknál tudnak előfordulni, a Karat 40-nél és kategóriatársainál elég nehéz lenne ilyesmit rájuk fogni."

    Hamarabb tüzelsz, minthogy tudnád mire lősz. Amikor ezt írtad, én elkezdtem rá egy okfejtést. Csak hogy megértsd, hogy nem biztos, hogy mögötted, hanem lehet előtted járok... Azt írtad, hogy a karat 40nél és kategóriatársainál. Ekkor én mivel nem konkretizáltál valóban elindultam legbelül egy irányba, hogy kitaláljam mi a fenére gondolsz a kategóriatársai esetében. Most így fejből nincs meg mikori a karat, de 80 közepe rémlik. Na most mit gondolsz 80ban hányféle dobozt lehetett kapni Európában? Kik a nagy hangdoboz nemzetek? Én megválaszolom, aztán kijavítasz esetleg ha vmi hibádzik. A ládák 75%a kb angol volt külföldön (gondolom nem vesszük ide a HS500at meg a többi hülyeséget, mert a karatot sem MO-n értékesítették) meg volt a jó kis Jamo és dán ivadékai és egykét csoda német és cseh, lengyel darab. És itt leszögezném, hogy a Canton piacokról beszélek. Nem Jugoszlávia meg hasonlókról. Lényegében ott tartunk, hogy kategóratárs lehet igazából német angol és dán. Ezek közül a nyugati világban az angol ládák taroltak. Így bátorkodtam feltételezni, hogy a Karat kategóriatársai az angol ládák voltak, esetleg a dánok németek (nem sok németet ismerek amúgy, és a german physiks sem hiszem, h egy árban volt a karattal és tsai :DD ).

    Ez volt az utolsó, hogy bármit is elmagyaráztam neked. Alkalmatlan vagy a kauzális lekövetésre, illetve gyanítom nem vagy edzve. És befásultál lévén, hogy nem követeli meg tőled senki a magasabb szintet. Én pedig csak pénzért tanítok. Dobj priviben egy árajánlatot, majd meggondolom.

    "Véleményről:
    Ez az indusztriál metál hasonlat a te koncepciód a témában, nekem semmi közöm ehhez a koncepcióhoz, tehát engem hiába keresel ezzel - legalábbis az adott személyiségi viszonyok között hiába." - Remélem te tudod miért írtad, mert én nem sajnos. Azért jobbulást.

    Ismereteid hiányosak, Humphrey Bogartot nem Louisnak hívták. Non Rick a helyes.

Új hozzászólás Aktív témák