Új hozzászólás Aktív témák

  • DDL

    őstag

    válasz shtml #4672 üzenetére

    Ebbe ne menjünk bele. Sem időm, sem hely nincs itt arra, hogy részletesen elmagyarázzam, hogyan kell beállítani egy kiolvasó fejet csere után egy valamire való cd-ben. Nem a mai tesco gazdaságos cd-kre gondolok.

    Olvasd el egy régebbi cd szervileírását. Főleg a philips rendszerűkét. Nem lehet csak egy csavarhúzóval (azzal amelyikkel a cd dobozát szészeded) megcsinálni.
    A sok hülye szervizes meg nem ért hozzá, ha olyan fölösleges dolgokra költ mint beállító cd, ilyen-olyan generátor, szkóp és egyéb műszerek.
    Te meg nyílván sokat cseréltél már ha ilyen biztos vagy benne...

    (Apróság és lényegtelen, de az olvasási képességeket lehet ám javítani pl. azzal hogy növeljük a dióda áramát. Meg azzal is ha a fókuszáló tekercset beállítjuk normálisan. Ez utóbbi meg mechanikai tulajdonságoktól függ és mint tudjuk nincs két egyforma cd (az sem mellékes, hogy ehez már beállító cd kell). Azért, hogy a csere alaktrész biztos működjön beszerelés után inkább meghajtják a diódát biztos ami biztos alapon. Az élettartam meg exponenciálisan csökken. Szélsőséges esetben néhány órára...)

    Üdv: DDL

    Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html

Új hozzászólás Aktív témák