Új hozzászólás Aktív témák

  • shtml

    őstag

    válasz Gergo88 #4807 üzenetére

    hogy lehet 1400 kbit/s-ből elvenni 400at minőségveszteség nélkül, próbáld meg winrarral tömöríteni, kb annyit lehet veszteség nélkül tömöríteni rajta mint amennyit az tud

    FLAC, APE, Wavpack (lossless opcióval), OptimFROG (lossless opcióval vagy Dual Stream correction file-lal) vagy TAK mond neked valamit?

    Ne is haragudj meg, de ha ennyire lövésed sincs a lossless tömörítésről, akkor milyen alapon teszel ilyen magabiztos kijelentéseket???

    A hozzászólásod második bekezdésével kapcsolatban csak annyi a kérdésem, vajon van-e saját tapasztalatod vagy véleményed is vagy csak a másoktól, esetleg általad szaktekintélynek tartott emberek véleményét ismételgeted.

    ha bele gondolsz, senki nem venne vagy árulna audiofil asztali cd írókat ha elég lenne számítógépen lemásolni

    A marketing és a sznobság, főleg tájékozatlansággal párosítva, csodákra képes. Továbbá baromira naiv vagy, ha azzal érvelsz, hogy ha valamit árulnak és megvásárolnak, akkor az biztos jó is valamire. Na jó, a gyártónak és az eladónak biztos jó pénzforrás...

    Bocsáss meg, komolyan nem cikizni akarlak, de elképesztően tájékozatlan vagy. Jobb lenne először utánajárnod a dolgoknak, mielőtt ekkora butaságokat írsz.

    [ Szerkesztve ]

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Új hozzászólás Aktív témák