Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos1994

    aktív tag

    válasz agoka07 #50556 üzenetére

    Nekem PMA-255UK és Tannoy F2 párossal nincs különösebb bajom a mély hangokkal,erőteljesen meghajtja a két Tannoy-t,viszont az is igaz,hogy a basszus +3 pöttynél van,de így számomra elég. Viszont,ha jól értelmezem,lehet,hogy pont ebben különbözik a 250 és a 255 : "The PMA-250SE internals are bigger, beefier and all new. Rated at a conservative 30 watts the sound is more subtle, better focused and the PMA-255UK kicks hard, sounding like a much bigger amp. The new design also delivers superior bass power & drive with better load handling."
    Ha a "new design" a 255UK akar lenni akkor lehet benne igazság.
    Viszont egy ideje nekem is beleült a fejembe a hifi bogár,hogy bizony azok az F2-es polcsugárzók kicsik nekem,főleg,hogy most állok költözés előtt és a jövőben 20nm-es lesz a zenehallgató helység..
    Valahogy úgy érzem,hogy vannak mélyek bőven,de nem azok az igazán mélyről jövő,dinamikában gazdag és részletező mélyek,hanem mintha egy kis doboz próbálna nagynak kinézni,illetve egy kis erőlködő próbálna nagy lenni. Főleg mintha akusztikus,jazz zenéknél lenne ez az érzés. Nem te is valami hasonlót érzel/hallasz véletlenül? Ezért is leszek majd nagy bajban úgy érzem,egy rendszer bővítés/cserekor,mert így már végképp nem tudom,hogy a "láncnak" melyik eleme lehet a ludas.. Persz nem olyan nagy probléma ez,csak hát az a "bogár" ott motoszkál.. :D

Új hozzászólás Aktív témák