Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz #56474624 #5811 üzenetére

    Nem értem ti hogy feltételezitek ezt a vakteszt dolgot. Olyan nincs, hogy 10.000 emberből egy jobbnak hallja. Egyébként meggyőződésem hogy 100 ember is elég lenne, az a lényeg, hogy minden csoport képviselője részt vegyen (az igénytelen mp3-asoktól a multimilliomos audiofilekig).
    A tesztbe bevonnak mondjuk 20 kábelt, és ezeket kell 10-es skálán osztályozni. Ezután már csak le kell futtatni a megfelelő statisztikai próbákat, és utána lehet kielemezni.

    Persze azzal is elő szoktak rukkolni, hogy egy kábel az egyik rendszerrel jól viselkedik a másikkal pedig szenved. Az, hogy ez misztikum, vagy valóban van valóság alapja, azt nem tudom, mert nincs lehetőségem (anyagi kapacitásom), hogy a kábeleket cserélgessem. Sőt a polcsugárzóimnak sem jutott állvány, a szoba elrendezése miatt nincs rá mód. Így az íróasztalomon vannak, jobb híján azért talpakat ragasztottam rájuk.
    Az igazság, hogy nagyon jól ismerem ezt a játékot, mindig lehetne jobb, többet ki lehetne hozni. Én felállítottam egy határt, meddig megyek el és nem tovább. Ezt mindenkinek saját magának kell éreznie, hogy meddig megy el. Viszont egy idő után ez az egész már nem a zenéről szól, hanem kialakul egy frusztráció, a mindig jobbra való törekvés.
    Persze lehet, hogy nincs igazam, ez csak a saját véleményem.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák