Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Tamoo #60458 üzenetére

    Ezt most nem egészen értem. Miért kellene "természetesen" 1 m kábelhez 2m-ert venni a 268-006-000-as Van damme kábelből, miért kéne összesodorni a két belső eret és miért jó ha az erősítő oldalon nincs bekötve az árnyékolás. A bolti, gyári kábeleknél (legalábbis a párezer forintos kategóriásoknál tutira) természetesen be van kötve az árnyékolás is, mindkét végen; ez miért nem a legjobb, ez mit okoz (okozhat)?
    Én is majd mostanság tervezem kipróbálni az említett kábelt, de én a végeken a két-két RCA dugóra meg akartam osztani (elfelezni) a közös árnyékolást a belső erek meg egyértelműen, az egyik az egyik RCA középső részébe a másik a másikéba, a túlsó végen szintúgy.
    Számomra az 1 méter sztereó IC kábelhez 2 méter kell a 268-005-000-ra egyértelmű.
    Nem kötözködésnek szántam, csak tényleg nem értem miért kellene közösíteni a két belső eret a 006-osnál és emiatt mégegyet vásárolni belőle.
    Ha pedig tudtok olyan gyári készülék összekötő kábelt, aminél csak az egyik végen van bekötve az árnyékolás, akkor azt az oldalt ahol nincs bekötve, azt hogyan jelölik; vagy ott az RCA dugóból csak a középső kis "tüske" van meg?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák