Új hozzászólás Aktív témák

  • superecneB

    őstag

    Sziasztok!
    Nagyon régi Sony SS-E212 2.0 hangfalaimat szeretném lecserélni. Nem voltak ezek rosszak a maguk idejében sőt még ma is úgy gondolom megállják a helyüket, szépen szólnak. Kicsit már kopottak és nagyobb szobába költöznek, ahol elsősorban tv-re kötve mennének - ezen keresztül menne a zenelejátszás is.

    - Milyen készülékekkel rendelkezel már, mit szeretnél még hozzá?
    Denon PMA-495R erősítő + Sony-E212 3-way speaker system
    - Mekkora a rendelkezésre álló pénzösszeg, mit akarsz lecserélni?
    70 000-100 000
    - Milyen zenei műfajokat hallgatsz?
    Mindenfajtát nincs konkrét irányzat, de szeretem a hangszeres zenéket (pl: [link]) ettől függetlenül nem szeretném erre kihegyezni a hangzást mert hallgatunk elektronikus és olykor metál zenét is.
    - Milyen eredményt vársz, milyen hangzást szeretnél elérni?
    Cél az lenne, hogy relatíve alacsony hangerőn is legyen ereje, sajnos nem tudom erre mi a szakkifejezés és mi van a dolog mögött technikailag. Az erő alatt nem azt értem hogy üsse ki a falat, pont az ellenkezőjét, minél hangosabban tudjam hallgatni anélkül hogy zavarnám a szomszédokat a panelban. (ez lehet ellentmond egymásnak, de előző PC-s hangrendszerem ugyan annyi dB mellett (telefonnal mérve) átdübögött a szomszéd szobámba, a Denon + Sony kombó meg néma a szomszéd szobából mégsem érzem kevesebbnek a basszust, sőt jóval kiegyensúlyozottabb az alja-közepe-teteje.
    - Mekkora, milyen elrendezésű és berendezésű helyiségben használod-használnád a rendszert?
    5230x3450 [mm]-es szobában lesz, hosszabbik oldal közepétől eltolva egy 55"-es TV szélességben jobbra-balra.
    - Újat szeretnél vagy lehet használt is ?
    Bármilyen jó. Eredetileg ilyet szerettem volna - igaz ez tök más világ ami nem feltétlen jobb a fenti igényekhez, csak szeretem a minimal design-t. Viszont Magyarországra nem szállítanak én nem akarom kézben hozni +1 bőrönddel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák