Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz #71562240 #60814 üzenetére

    Flösleges hosszasan magyaráznod, mert pusztán arról szól a történet, hogy egy egyszerű pontosítá-javítás helyett tettél egy igen kirekesztő, negatív állítást: A popzene nem zene, ami konkrétan nem igaz. Minden más, ebből fakadóan, most mellébeszélés.
    Senki nem emelte be a művészetet, csak Te és senki sem a művészet és a popzene viszonyáról tett kijelentéseket.
    Senki más nem tett kirekesztő és kizárólagos kijelentéseket, csak Te.
    Ráadásul egy darab is lehet művészet és egy komolyzenei darab is lehet művészietlen, mondhatni értéktelen.
    A mai ember számára teljesen más zenedarabok és műfajok is lehetnek lélekemelők vagy magasztosak. A zenetörténet meg megint egy másik dolog, az, hogy a zenének mi a célja és funkciója, nem Te vagy más fogja meghatározni vagy eldönteni, hanem az emberek és az idő.

    Tehát, nincs kapcsolatban a konkrét hangdoboz ajánlással a fenti történet.
    Persze, hogy arra a fajta zenére szinte tökéletes a linkelt Yamaha, de a MasterMark által felhozott hangdobozok nem a fentiekhez kapcsolódnak, még csak nem is a popzenére vonatkozó megjegyzésedhez, hanem ahhoz az egyszerű tényhez, higy azért az árért vannak náluk sokkal jobb hangdobozok is, ami igaz, viszont a SupercneB által hallgatott zenékhez azok annyira nem jók, nem alkalmasak, adott esetben. De a fenti sztori és az általad hozzá kanyarított eszmefuttatás nem az eredeti témához kapcsolódik.

    [ Szerkesztve ]

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák