Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz #71562240 #60822 üzenetére

    "Én megelégedtem annyival kisfiam."

    :D Hmmm..... "kisfiam"....... Egyre mélyebbre süllyedsz a takarításaid okozta szemétben. Természetesen nagy ívben le........ szóval érdektelen számomra ez a sértésnek szánt ostobaság, ez téged, nem pedig engem minősít. Sokkal nagyobb mocskot hagysz rendszeresen magad után, mint amit eltüntetsz az önkéntes takarító-szolgálatoddal.

    Visszatérve az általad kreált problémakörhöz. Többek között ezeket írtad neki :

    ".....Csak te dramatizáltad az ügyet, éppen a hibajavításon való elégedetlenségeddel.......Nem történt volna semmi, ha nem dramatizálod, nézd végig a folyamatot......"

    Nem így van, ő annyit írt a hibajavításodra, hogy "Ez pontosan mit változtat a lényegen?". Ez nem éppen elégedetlenkedés. A dramatizálást te csináltad és sajnos képtelen vagy abbahagyni.

    Abban egyetértek veled, hogy nem pontosan határozta meg a linkelt zenét, és a készülék-ajánlathoz nem árt tudni a zenei műfajt. De hogy lehet ezt ennyire betegesen túlreagálni???
    Ráadásul legelső kérdésében leírta, hogy mindenfajta zenét hallgat, nem akarja konkrét irányzathoz kötni a hangdoboz-választást, így emiatt is bukott a koncepciód.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák