Új hozzászólás Aktív témák

  • neilszab

    őstag

    válasz Kiskokó #72596 üzenetére

    Full laikus szemmel nézve bármi megfelel.... :B

    Ha viszont azt kérdez, hogy ebből a keretből melyik nyújtja a legjobb hangminőséget, akkor a kolléga nem véletlenül ajánlotta a másik két típust. Az Asus Xonar U5 és az U7 sokcsatornás gamer hangkártyák nem kifejezetten hifi célokra tervezve. Ettől még szólhatnak jól, csak kevesebb rá a sansz.

    Neked csak két csatorna kell (2.0 - sztereó), az hogy a LogiLink csúnya, az egy dolog, viszont ugyan az a Wolfson WM8740 DAC chip van benne, mint ebben a cuccban, ami az azért ad némi bizakodásra okot. A Creative X-Fi HD pedig valószínűleg csak elfogyott a disztríbútornál, sztem jó eséllyel újra elérhető lesz.

    De minden összevetve, egyrészt nem hiszem, hogy van itt olyan, aki mind a 4 DAC-ot részletesen "összehallgatta" már, másrészt semmi nem garantálja, hogy te hallani fogod a különbséget az egyes modellek között.

    *ja és egyébként mindegyikben van fejhallgató erősítő, ez jellemzően szinte minden DAC-hoz jár. Illetve ha PC-ről akarsz hallgatni zenét, akkor neked olyan DAC kell, ami egyben hangkártya is, tehát USB-be bedugható.

    [ Szerkesztve ]

    Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

Új hozzászólás Aktív témák