Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz nokia5201978 #76969 üzenetére

    Például NAD C352-vel tehetsz egy próbát. Mondjuk ez a 40-50eFt-os kategória is még olyan, hogy sokat kell túrni a netet valami értékelhető és normális állapotú erősítő után.

    (#76970) moti07: Szia, például a Cambridge Audio Topaz SR20, keress belőle akciósat, de akár elég lehet neked egy kínai D osztályú is, mint a SMSL Q5 Pro. A DAC egyikben sem olyan nagyon jó, de használható, ha nincs nagy igényed.

    (#76971) gooool: 2.2? Azt meg most hogy? Az egy pár kimenetre rákötöd a négy hangdobozt és kész. A keverő és a végfok közé vegyél egy pár szimmetrikus kábelt TRS csatlakozókkal. A keverő elé attól függ, hogy milyen kimenet lesz előtte. Ha laptop, akkor vagy 3,5 jack->2xRCA kábelt vegyél vagy 3,5 jack->2xTS kábelt.

    (#76972) cooi11: Látom még mindig teljes a homály. Egy sima DAC nem előerősítő, igen. Azért írtam olyan DAC-okat (amik gyakorlatilag hangkártyák, vagy pontosabban stúdiós interfészek marketing nyelven), amiknek szabályozható a kimenete, azaz előerősítőként is funkcionálnak, illetve van rajtuk különféle bemenet is, de az neked most mindegy. A feszültségekről már írtam a DAC topikban, itt is, nem kezdem elölről.
    Egy passzív hangerő szabályzóval nem lennél előrébb, egy aktív előerősítő meg nem lenne sokkal olcsóbb, plusz azokon nincs általában szimmetrikus kimenet, amire szüksége lenne az érzéketlen PA végfokodnak, arról nem is beszélve, hogy azok is szeretnek mindenféle zajt összeszedni. Plusz a laptop DAC-ján az sem javít. Tehát akár hány további karakter koptatok, az ajánlatom ugyanaz marad. Ha nincs rá pénzed, akkor keress akciósan, használtan, vagy gyűjts rá.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák