Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz Cyrin #8791 üzenetére

    Cyrin Köszi, de ez már túl van a fájdalom-küszöbön (FT ;] ).

    Tristis Azt a Yamaha hangfalat finoman szólva sem ajánlom. Műanyag.... szóval dísznek jó, de zenét hallgatni nem. Erősítőt nem hallottam még.
    Közben máshol is lebeszéltek a Yamaha hangfalakról, de a Wharfadale hangfalakkal jó viszonyban vagyok, volt is már egy Diamond 9.4-es páram, és azok szépen szóltak, de el kellett adnom őket. Az erősítőről viszont jó véleménnyel vannak.

    Esetleg egy Pioneer A-209R, egy másik topikban ezt ajánlották.

    Tristis, AMDFan Sub-okhoz nem értek és nem is favorizálom őket, mert késnek (kivéve a nagyon drágák, de arra meg kinek van pénze...), Zenére nem igazán jó a mélynyomó.
    Hát a sub dologhoz annyit, hogy lehet zenénél én sem fogom használni, de játéknál esetleg néha filmeknél biztos hasznát venném. De lebeszélhető vagyok. :DDD
    A szoba az jelenleg egy 4,5 x 4 méteres, de most állok költözés előtt (Pest) és ott nem lenne, ennyi hely neki.

    Tristis Vegyél egy stúdióhangkártyát és csókolom. ESI, E-mu kártyák nem rosszak...
    Azt értem, hogy egy jó hangkártyával sokkal előrébb lennék minőségben (nem mindig alaplapit használtam, volt már X-fi Elite-m is), de ettől még az erősítőn nem lenne digitális bemenet.
    Vagy például egy Xonar Essence, vagy az általad említettek már RCA-n sem tolnak át zajt? Sajnos az X-fi-n ki sem próbáltam anno ezt, rögtön ment a Kenwood digitális bemenetére a jel és kész, vagyis ment jack-RCA kombóval, de csak egy bazári hangrendszeren ott nem számított a dolog. Jelenleg is ezt a bazári cuccot használom. :DDD

    És köszi a tanácsokat mindenkinek, még sok ilyet fogadok nagy-nagy örömmel. De ígérem, hogy a topikot is el kezdem átolvasni amint lesz egy kis időm.

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák