Új hozzászólás Aktív témák

  • alphamooncam

    őstag

    válasz Mathiask #93276 üzenetére

    "Én már egy jó ideje úgy hallgatok meg egy idegen rendszert, hogy ami szól éppen zene mennyire ragad magával, mennyire lehet követni, mennyire érdekes, mennyire képes elfeledtetni, hogy épp hol is vagyok és amúgy mit kéne(?) csinálni(elemezni hogy szól a rendszer?), mennyire érdekel mi lesz a következő történés a zenében, stb."

    Elemezni...

    Amint láttad a beszámolómban nem elemeztem kb. semmit.

    Addig el sem jutottam.

    Szeretnék jókat írni, ha olyanba botlom, azt is örömmel leírom, de itt egyszerűen annyira méltatlan volt a befektetett energiához, munkához, értékhez a helyszín, ami alapvetően alkalmatlanná tett bármilyen elemzést.

    Azért is írtam, hogy többet érdemelt volna. Szerintem.

    Elhiszem, hogy Zsolt tisztában van a helyszín hiányosságaival, és próbált is tenni valamit az akusztika javítására pl. hullámpala diffúzorokkal, de akkor kérdem én, miért állt meg ennyinél?

    Számtalan DIY lehetőség elérhető a Neten a basszus problémák kezelésére, és azt hogy a hallgatói poziciókat közvetlenül a hátsó falnál helyezte el - lett volna elég hely előrébb - nem magyarázza semmi.

    Ez pont inkább a hozzánemértését/hanyagságát példázza. Bocs, nem akartam ezt ilyen nyersen, de ez szarvashiba.

    Akik ismernek, tudják, hogy fejhallgatózom is (AT-AD900X). Sokan úgy ítélik ennek a fejesnek a karakterét, hogy nincs benne elég mély. Pedig van.

    Áldás vagy átok, de nem tudom elviselni a túltolt felsőbasszust, a szétfolyó, zengő mélytartományt, szó szerint menekülök előle, és inkább nem hallgatok semmit.

    Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

Új hozzászólás Aktív témák