Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz MCGaiwer #93275 üzenetére

    A nap második felében, amikor feljutottam az emeleti "kisszobákhoz" akkor ott már nem mindegyiknél vártam ki a sorom (többek közt AN-nél és pl. Dunaudio-nál sem), hogy az "ajtó mögötti előszobai részről" beljebb juthassak; csak ahol nagyon tetszett amit kihallottam, pl. az említett Phonar-ok az Ekline Audio szobájában.

    #93274) ctrlaltdel13
    Az tényleg említést érdemel hogy az énekhangok azok tényleg kivételesen-élethűen szólaltak meg azokon a Sonus-okon. Persze biztos szerepe volt bennük a Luxman elektronikáknak és a kábelezésnek is.
    Amúgy utalgattam a demonstrátornak a lemezjátszóra is; hátha feltesz 1-2 lemezt. De ehelyett szövetkesztyűvel rendületlenül cserélgette a cd-ket :Y minden szám után. Azt már nem álltam meg röhögés nélkül, mikor egy ilyen csere után hallottam hogy a padlószőnyegen landolt a marhagondosan kezelt lemez :D .
    Itthon később viszont megláttam az egyik fotón hogy csak egy ugyanolyan hangszedő volt benne mint ami nekem is van.
    A Gigantikus méretű hangdobozos részen viszont ilyen ZYX Ultimate 4D (de lehet hogy "4D H" ) hangszedő volt a lemezjátszón. Nem tudom mennyiben volt annak is köszönhető, de sehol semmi sercegés nem volt a lemezeken.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák