Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz #76896256 #94233 üzenetére

    Én használtan, 1-2 évesen keresnék erősitőt, sok hibátlan elsőgazdás van, komoly árelőnnyel vehetően, karcmentesen, de megmaradnék pl az Audiolab mellett, 300 környékén találni. Dobozból igy más a helyzet, többet kapsz többért, milliós dobozt is kereshetnél 600 környékén, amennyivel többe kerül, általában annyival többet is ad. Konkrét B&W használtan szintén 100-al olcsóbb, vagy akár többel is, ha számolsz, akkor 600 ezred maradna használt dobozra, s azért nagyon felsőkategóriás dolgot kereshetnél, ami mellett a B&W elmarad (dupla árú használt doboznál jobb minőséget és jobb technikai megoldásokat kapsz, konkrét választáshoz keresni kell példányokat), illetve azt vedd számitásba, hogy ekkora befektetés előtt kéne menned meghallgatni pár kiszemelt példányt. Ilyen ársávban már az ennyiért vehető dobozokkal nem nagyon tudsz mellé nyúlni (egy két kivétellel, mint pl a KEF, bár az is lehet jó, csak az kissé túlárazott), de a személyes izlésed is sokat kell, hogy számitson. De a francia dobozoktól kezdve sokminden vehető ennyiért, a felső kategóriában mindegyik gyártó arra törekszik, amit Te meghatároztál igénynek.
    Erősitőból 1-2 évesen 300-ért az Audiolab lehetne, jó ár-érték arányú darab, a maradék 600 ezret pedig használt dobozra költheted, igy sokkal többet haphatsz. Elac,
    Triangle, Focal, B&W akár, a lista végtelen, hallgatózni kell, hogy képet kapj a felső kategória márkákon belüli világáról.

Új hozzászólás Aktív témák