Új hozzászólás Aktív témák

  • python1

    veterán

    Az én definícióm a szintlépésre.
    Nálam 2 szint létezik, rossz vagy élvezetes zenehallgatásra alkalmas rendszer a rosszat mindenki ismeri, az élvezeteset ezek szerint kevesebben. Természetesen mindkettő tartalmaz valamiféle eszközt, legyen az aktív vagy passzív. Én életem során, talán 1 szintet tudtam lépni az élvezetes zenehallgatás felé, de az sem most volt, hiába a rengeteg rálocsolt összeg, újra kell gondolnom a zenehallgatási kultúrám, és alapjaiban változtatni meg azt.
    A meglévő eszközeim bőven alkalmasak élvezetes zenehallgatásra, csak meg kell állni néha, és újra értelmezni, hogy hogyan tovább. Most, hogy legalább 1-hónapja egyáltalán nem hallgattam zenét, még egy filmet sem néztem meg, viszont rengeteg időt töltöttem a szabadban, családdal, sportolok régi hobbimat leporoltam (kerékpár),. Viszont bele -bele botlok a kábeles dobozaimba, bugdácsolok a rengeteg végfokba, meg mindenféle kütyübe- és szinte már az fogalmazódott meg bennem, hogy nem vagyok normális, erre pazarolni ennyi időt, pénzt és élvezetesebb a családdal kirándulni, mint kábeleket tesztelgetni, vagy éppen forrasztgatni?
    A lényeg amit szerettem volna közvetíteni felétek, hogy számomra tényleg 1 szintugrás létezik, már nem tud semmi lázba hozni, az agyamat kell átállítani, szintet ugrani. Annyi más gyönyörű impulzus érheti az agyunkat, hagyjunk helyet ennek, élvezzük az életet, és higyjétek el, szintet fog ugrani mindenki, és élvezi az adott hifi rendszerét is.

Új hozzászólás Aktív témák