Új hozzászólás Aktív témák

  • atesss

    addikt

    válasz atesss #10822 üzenetére

    Utánanéztem a Nokia BL-5X akksinak, és úgy tűnik még sem 700mAh-s (a Meizu-s fórumon [link], ahol valaki arre gondolt, hogy talán cserélhető erre), hanem van ahol 500mAh-at írnak, van ahol 550-et, van ahol 600-at. Bár lehet az 500 és az 550 az mind utángyártott, de a Nokia oldalán sem 700 van, hanem 600:
    [link]
    Google keresés: [link]
    2 990 Ft. *
    Feszültség: 3,7V Teljesítmény: 550mAh/2,0Wh Típus: Li-Ion Szín: fekete Méret: 32,7mm x 37,5mm x 5,7mm

    Itt csak 500mAh: [link] és [link]
    Itt meg pl. 600: [link]

    De tegnap szét is szedtem, amit írnak ebben a fórumban, azt sajnos meg tudom erősíteni:
    I opened up my M6 and measured.
    The battery is 43x43 mm, the thickness I couldn't measure since the battery is stuck to something (the display?), and I only have a big plastic ruler to measure with. However, I estimate it to be around 4-5 mm.

    One battery option would be to use the Nokia BL-5X, used in Nokia 8800. It is replacable and can be bought separately for around $25 (probably less at the right place).
    The Nokia BL-5X battery measures 33 x 37,5 x 5,3mm and might be possible to fit into the Meizu M6. The battery specifications are 3,7 Volt / 700mAh / Li-Ion - Same as for the original Meizu battery!

    The big question (aside from if it would fit) is if the charging would still work if you replace the original battery with this one. Anyone with further battery knowledge/experience that could answer that question?

    Az alsó részét tényleg nem lehet fényképezni, mert be van ragasztva.
    Egy kicsit próbáltam feszíteni, egész kicsit jött is szét a ragasztás, de többet nem mertem.
    Képek: [link]

    Amit írtál korábban a Li-Ion / Li-Po különbségről: [link] ( a li-ion-nak kemény fém burkolata van, a li-po olyan mint ha csak egy kis zacskó lenne. ( li-po li-ion ) az alapján ez elvileg Li-Po lenne.
    Bár pl. ennek a Nokia BL-5X akksinak van egy burkolata, de attól még így nem lenne egyértelmű, hogy Li-Ion. Vagy műanyag házas akksik már nem nagyon vannak mostanában ?

Új hozzászólás Aktív témák