Új hozzászólás Aktív témák

  • beteg

    őstag

    válasz aero. #12439 üzenetére

    eredetileg nem azt akartam, de aztán az az ötletem támadt, hogy ha „cikk” –ként vinnénk fel az egyes userek képeit, úgy, hogy az oldal háttere is fekete, a cikk háttere is fekete és még a kép háttere is fekete, ha az kicsit el van forgatva, (remélem érthető), akkor az egészből annyi látszik, hogy egymás alatt képek vannak, úgy, mint az mdpc-n. Ha így csináljak, akkor ráadásul a cikk bevezetője ki tud kerülni a főlapra egy kis képpel és esetleg szöveggel, bár a szöveghez én egyáltalán nem ragaszkodom.
    Szóval ha így lenne, akkor csak a joomlát kell kiherélni, kiszedni az összes olyan csicsát, ami most nekünk nem kell: szerző, cikk dátuma, utolsó módosítás dátuma, pdf, nyomtatás, stb.. Aztán ennek az is az előnye, hogy nem a képekhez magukhoz kell egyesével szavazást csatolni, hanem lehet egy szavazás magához a cikkhez, amit amiből a látogató ugye csak annyit lát, hogy a kép gazdáját értékeli. (Most egy 1-től 5-ig terjedő szavazás van fent, de meghekkelem, hogy 1-10 ig legyen.
    Így, hogy az egész oldal letisztult, szép legyen, még a fejlécet, a lábléset kell módosítani, de mivel a joomla template-ben ez nem nehéz, gyorsan, könnyen és szabadon meg lehet csinálni. Meg persze az oldal háttérszínét kell befeketíteni.
    És ami a legjobb ebben a megoldásban, hogy gyorsan és könnyen lehet adminisztrálni. Még ha nincs is kint a login, a regisztráció az oldalon, mert el van rejtve, egy direk linkken keresztül az admin könnyen tud cikket létre hozni, még az admin felület sem kell hozzá, de „mezei” user is hozhat létre cikket.

    Szóval senki sem fogja észre venni, hogy emögött joomla van.
    Persze meg lehet csinálni html/php val is, de akkor nagyon fapados lesz.

    Csak futni kell!

Új hozzászólás Aktív témák