Új hozzászólás Aktív témák

  • scavy

    tag

    Sziasztok!

    Laptopvásárlás előtt állok, a T490-et néztem ki, mint ideális jelöltet. A tesztek és fórumok alapján viszont szeretném mindenféleképpen a 400 nites 'low-power' kijelzővel megvenni, ez viszont jóval drágább, illetve csak az i7 8565 U-val szerelt, geforce mx 250-es konfiggal jár, legalábbis a magyar boltoknál csak így találtam. (modellszám: 20N2000NHV )

    Van esetleg valakinek tapasztalata a géppel? A bővíthetőség hiánya és a beszámolok miatt a t480s-t és a t490s-t kizártam, a 7. generációs Carbon pedig ugyanezzel a configgal sokkal drágább, a t480-as erősen elgondolkodtatott, de ott is a kijelző a problémás számomra. Vártam, hogy hátha majd kifogok egy Black Friday dealt, de sajnos ezeket nem szeretik leárazni.

    Konkrétan a két kijelző (250 nites alap FHD, és 400 nites low power FHD) közötti különbség érdekelne, illetve hogy megéri-e a +100 ezer az i7-et és a geforce vga-t. (Játszani nem játszom rajta, 4K filmek viszont menni fognak, illetve némi videószerkesztés is, meg zömmel irodai munka és általános böngészés, stb.)

    Illetve hogy esetleg tud-e valaki olyan magyarországi forgalmazót vagy boltot ahol a kijelzőt kicserélik, vagy utólag erre (a 3 év gari megtartása mellett természetesen) van-e lehetőség?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák