Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz Wolfskin #20476 üzenetére

    vicces videó. igen, a ződ a notikkal saját. egyébként ennyi a véleményem az ncapról, ahol betonfalnak ütköztetnek mindent és abból kapod a csillagot. a valóságban meg marhára nem szokott az ember betonfalnak ütközni. viszont próbálj meg kárt tenni a bent ülőkben akármilyen irányból egy személyautóval, mikor majd' egy méter magasan ülnek bent. ezt bentről lehet igazán jól látni.

    nyilván méteres fa ellen nem véd, de az ellen a gyűrődő zóna sem mert normál autóval +30-50 km/h jellemző sebességet kell elnyelnie (1/2m x v négyzet). ezt úgy értem, hogy ezzel nyugiban 90 körül nyomulok ott, ahol korábban az astrával, szuzkával vagy akármivel 120-130-at mentem, ráadásul előzgetve.

    egyébként pont a videóban látható kombi lancer újabb évjáratát akartam eredetileg, aztán a 26 éves félkatonai kisteher lett belőle. a világ legcsodálatosabb és leghasználhatóbb családi járműve, feltéve hogy rendelkezel a szükséges nyugalommal (mondjuk úgy, hogy kiszáguldottad már magad zsengeifjú korodban).

    @viskund: a dobozt 16 csavar tartja az alvázhoz, egyszerű cserélni. az alváz nem szokott elhajlani (vasúti sín), a hosszanti meg kereszttartók tervezetten megadják magukat, pár alkatrész. ha valami nagyon durva sofőrhibát kap akkor nyilván tengelycsere, de az se olyan, hogy utána egy össze-vissza huzigált-kalapált-meggyengült pléhdobozt kapsz vissza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák