Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz ArrayOfLilly #25825 üzenetére

    Véleményem szerint a válaszok:

    ennél a felhasználásnál tök mindegy. Egy 4 magos i7 talán még árthat is a melegedés miatt, de én inkább vennék a teljesítmény érdekében bármilyen notebookba SSD-t, mint nagyobb processzort - ez sokkal nagyobb teljesítménynövekedést fog hozni, mint a két processzor közötti különbség irodai felhasználásra.

    hol érdemes? ha nem baj, hogy egy kicsit drágább és el tudsz vonatkoztatni az árgépen szereplő, múlttal és jövővel nem rendelkező olcsó cégektől, akkor olyan helyet válassz, ahol van üzlet, általában itt felveszik a telefont, be tudsz menni, meg tudod nézni, és fizetés után sem raknak fekete listára.

    a digitalizáláshoz nem értek, valószínűleg külső kártya kell hozzá. egy T520 mindenféle porttal rendelkezik amire szükséged lehet, hogy rádugdosd.. viszont az 5.1-et szerintem a mai notebookok többsége tudja, legalábbis valószínűleg gond nélkül lehet a kimenő digitális audio jelet erősítőre vinni, és onnan már 5.1 vagy 7.1-ben használni, legrosszabb esetben display porton (és abból átalakítva HDMI-n) keresztül...

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák