Új hozzászólás Aktív témák

  • cqr

    aktív tag

    válasz Kami- #2778 üzenetére

    Nem tudom, hogy ugyan arra gondolsz-e mint amire én, de az amdkmdap-néven "ismert" hiba mely általában akkor fordulhat elő mikor külső monitort csatlakoztatsz a géphez, de néhány játék esetén is megjelenik (pl.: quake4,nexuiz-ről tudom hogy ott igen) szóval ez a hiba crash to desktop-al jár (ie ~nem indul el a játék). DE ez csak az amd kártyára vonatkozik, az inegrálttal ettől még működik, csak az meg nem túl gyors. Nem tudom hogy a legújabb driverek ezt fixálták-e, de néhány hetesek még nem.

    Itt egy link erről a hibajelenségről. Lehet hogy itt van egy lista, hogy melyik játékoknál léphet ez fel. Illetve azon a (linkelt) fórumon érdemes lehet ilyenekre rákeresni (pl konkrétan w500 driverei jelenleg hogy állnak, milyen játékok mennek stb.).

    #2776: A 61-es szériánál 3 féle bill. volt amik között a lenovo nem is állított fel "jósági" sorrendet. (Ettől függetlenül a nmb-t mondták legtöbben a legjobbnak.) Ehhez képest a t4/500-ban egy kevésbé merev alátámasztással rendelkező keyboard van ami sokaknak nem tetszett,így ha épp lehetőséged van lehet az lenne a legjobb ha kipróbálnád pl.: usanotebookban..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák