Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz soldi3r #33190 üzenetére

    Hűtése jó, bár a benne levő hw-ek miatt hajlamos melegedésre, de nem melegszik túl és egyébként se a gép hibája a hw ami benne van. Na meg T500 ventivel ezt is hangtalanná lehet tenni. Átlag felhasználásra jó a hw, ennyi a lényeg. Vászont a csatlakozók jó helyen vannak, nekem nagyon bejön az oldschool 4:3 képarány elvonatkoztatva attól hogy ips-e vagy sem. Bill alátámasztás is profi. Valahogy ennél a gépnél minden a helyén van, nyilván nem véletlenül mondják sok helyen rá az etalon szót. Minap rátévedtem egy ph-s T60 cikkre, nekem abból is az jött le hogy a lenovo égisze alatt készült, de még "régi" koncepció alapján. A lenovo jelentésére meg egyik ph tag adta meg a választ, 1ébként nem tudtam hogy van jelentése:) Aki esetleg nem tudná le-novo, legenda új alapokon.
    kb. Lényeg a lényeg, az utána levő modellekben sok minden nem tetszik, és nem az újabb 16:10-es képarányról van szó, az még beleférne. Hiába nagyon jó gép pl a T400 is, jó hw-rel, de egyszerűen azt a feelinget nem hozza mint a T60...nálam legalábbis:) Részemről nem kevés pénzt lennék hajlandó kiadni egy ugyanilyen gépért, csak mai hw-rel, de úgy gondolom sokan vagyunk ezzel:)
    4-5GB ram nekem miatt a böngészők miatt kell. Most 2GB van, kikapcsolt pagefile mellett a google már pár yt-s oldal után összeomlik sajnos, pedig nálam 15-20 oldal a standard:D 3GB rammal úgy rémlik már jó volt pagefile nélkül is.

    BalazsKKa67j: Röviden: A 2504-en van dvi&spdif, a 2505-ön ezek nincsenek.
    Jut eszembe van egy eladó IBM logo-s dokkom, kulcsai is megvannak:) kell vkinek pü:)

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák