Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    (#34245) Tim82: na hát pont erről beszélek, a kis öreg HP m 5400rpm es winyóval és xpvel sokkal gyorsabban hibernált és ébredt fel mint a lenovo pedig ez 7200rpm es winyóva van. Ezért mondtam a win7 et hibaforrásnak.

    (#34247) audi100td : Piaci igény= emberek/felhasználók igénye, pont erről beszélek. Nem ismerek nyilván ilyen adatokat, de ha ezt lépte a Lenovo simán el tudom képzelni, h 10 emberből 3 azért vesz inkább dellt vagy hpt mert ilyen billentyűzetet akar inkább, ha már minőségben árban kb egy szinten vannak.

    Lenovo, Hp, Dell, Apple. Szerintem kb ennyi a minőségi gép gyártó és mindenki így változtat. Szerinted ez véletlen?

    (#34248) Tikakukac: És mégis a világ talán legnagyobb és legsikeresebb gyártója a mobil és számítógép piacon is és kis túlzással mindenki utánuk megy :) Valamit mégis csak jól tudnak ;) és hogy nem hajlandó a különféle bugos plugineket beépíteni....igen ez bosszantó és jogos is egyszerre ezt be kell látni, az adobe flash player és társainál vacakabb dolog kevés van telepítve most a gépemre....na majd a html 5 talán megoldja a problémákat :))

    Na de nem ez a lényeg én nem akarok és nem is fogok senkit győzködni, :)) tapasztalataimat írtam le, mert szerintem nem a legjobb megközelítés, valamit látatlanban bírálni. Vesz az ember egy t530 at használja pár hónapig és ha azt mondja kuka eladja és vígan vesz egy t520 at.
    Szerencsére nekem a kicsit uncsi designon kívül csak csupa pozitívum ez a gép és innentől kezdve a többi része számomra mind1 is. :R

    Ja és 16:9 na igen az egy bosszantó dolog, de ott a költségcsökkentés számlájára írható az egész és pozitívumot nem tudok mellett felsorakoztatni.... :(((

Új hozzászólás Aktív témák