Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz BalazsKKa67j #45392 üzenetére

    Egészen pontosan a régebbi modelljeikben biztosan JMicron vezérlőket használtak, amik nem igazán megbízhatóak (TRIM-et/garbage collectiont nem ismerik és csúnyán akadásokat lehet tapasztalni a használatuk közben), az újabbak nem tudom, hogy mire épülnek, de nem lepődnék meg, ha nem történt volna frissítés... Komolyabb gond, hogy a magyarországi forgalmazó azért hagyott fel a Kingfast SSD-k forgalmazásával, mert a support-tal/garanciális ügyintézéssel kapcsolatban a kínai gyártócég nem hozta az elvárásokat. (Ez kint is van a forgalmazó oldalán.)

    Ugyanezeket az SSD-ket megtalálod eBay-en is: Kingspec és Kingfast ugyanaz. Ha régebbi notiba keresel SSD-t, ahova PATA csatlakozófelületű kell, nincs sok választásod: ezek a megfizethetőek. Viszont SATA/microSATA/mini PCI-e SSD-k terén rengeteg sokkal jobb választás van, megbízhatóbb termékekkel, normális supporttal, garanciával.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák