Új hozzászólás Aktív témák

  • Robo sapiens

    tag

    válasz cadeyrn #62513 üzenetére

    Ez erdekes kerdes. Most neztem utana a notebookchecken az apron arult E6430u -nak. A tesztben azt irtak, hogy mind terheles alatt, mind idle-ben nagyon halk. A hozzaszolasokban meg arra panaszkodtak, hogy extrem hangos. Utanakerestem, es tenyleg sok embernek van problemaja a hutessel, olyannyira, hogy a DELL utana jart, es azt irta, hogy gyartasi hiba, es akinek ezzel problemaja van, az vigye be a szervizbe (mondjuk egy srac aki bevitte, az azt irta, hogy egy kicsit halkabb, de meg mindig hangos hutest kapott). Ekozben a notebookchecken azt irtak az E7440 -re, hogy hangos. A mienk itthon meg tok halk.

    Vagy peldaul azt irtak a tesztben a T440s/p FHD kijelzojere, hogy szep, mikozben a hozzaszolasoknal meg azt irtak, hogy eleg kiabrandito. Mint kiderult tobb fajta gyarto is gyart hozza kijelzot, es eleg nagy a szoras a minosegben.

    Nekem a notebookcheck a kedvenc notebook tesztelos oldalam, de egyre nehezebb tesztek alapjan eldonteni egy notebookrol, hogy jot kapsz-e, ha megveszed.

    (#62514) soldi3r
    En amikor utananeztem, akkor nem volt belole. Dell E7240 specs. Ez azert fontos, mert a tesztben is irtak, hogy hiaba a nagy fenyero es a jo kontraszt, de ha rasut a nap, akkor olvashatatlan a glossy kijelzo miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák