Új hozzászólás Aktív témák

  • Babetta-X

    senior tag

    Sziasztok újra, az örömöm ne tartott sokáig a t42-esemmel kapcsolatban, szerintetek létezik, hogy annyira tönkremegy az akkumulátor (eddig is nullás volt, tehát egy qadro másodpercet sem ment töltő nélkül) hogyemiatt a gép töltőre dugva is kikapcsoljon folyamatosan?
    Nem tudom eldönteni, hogy hardveres, vagy szoftveres hibával állok szemben. Az xp frissítéseket telepítgetett, ésközben egyszercsak leállt a gép. Ez volt az utolsó, utánaha elindítom végigfut a töltőcsík, bejön a kurzor fekete képernyővel és kidob egy ISASS.exe valami hibaüzenetet. Ezután indítom csökkentett módban, majd még neteztem is vele kicsit, majd kikapcsol, utána kékhalál. Most azt csinálja, hogy hol elindul csökkentve, hol már az f8 megnyomása után gondol egyet kigyullad a holdacska ikon és standbyba teszi magát. Próbáltam a rendszer visszaállítást is, a feléig jutott majd kikapcsolt.
    Azakkumulátor ikon pedig narancssárgán villog, ez lett fura nekem, hogy nem-e ennek van köze hozzá. Válaszotokat,segítségeteket előreis nagyon köszönöm. :R

Új hozzászólás Aktív témák