Új hozzászólás Aktív témák

  • Feenyx

    aktív tag

    válasz havri1 #76873 üzenetére

    Múlt héten cserélte a szervizes a ventilátort, tehát akkor lett a paszta is cserélve. A gap pad alapból gyárilag pasztázva volt, bár az új ventit miután beszerelte, kivette és újra beszerelte mert furcsa volt neki az egyik kábel, de aztán összehasonlítva a régivel kiderült hogy oké, csak az egyik kábel ami a ventihez van rögzítve az újnál zöld a réginél fehér. És amikor végleg beszerelte az új ventit, tett még a gap pad alá egy kicsi pasztát.
    Talán gyengébb minőségű lehet a gyári paszta, vagy nem kellett volna pluszba rányomnia, vagy le kellett volna törölnie miután újra kiszedte és és magától lepasztázni az egészet?

    Amúgy jönnek majd megint, mert bejelentettem, hogy ez a venti eléggé búgó hangot ad (ide a fórumba raktam is fel egy hangot róla) működés közben a legkisebb fokozaton is, elvileg kicserélik, bár ami most benne van új, nekem már ott furcsa volt, hogy a vonalkód matricán nem volt semmi fru szám, csak a vonalkód számsora, és hogy made in china.

    Amúgy most hogy pötyögök rajta (torrent kikapcsolva) TPFC 1-es fokozaton megy, feladatkezelőben proci kihasználtság ~7-8% memória ~23% így is 55 fokot mutat. Ennyire rossz a T430 hűtése gyárilag? És a kérdésem, hogy mitől? Ahogy néztem a T420-on is kb ott vannak a szellőzőnyílások, ahol a T430-on, mégis tesztekben alacsonyabb hőmérsékleten működik.

    Jelenleg van benne egy msata SSD is, ha a merevlemezt is kicserélném SSD-re csökkene-e esetleg a hőmérséklet valamennyit?

    Szerk.: @btudos: ha most ilyen hőmérsékleteket érek el vele, mi lesz nyáron a 30 fokokban? Drasztikusabban felmegy neked akkor a hőmérséklet?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák