Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz pertu2016 #83092 üzenetére

    Lenovo FRU-s Sierra MC7710-et (más néven Gobi 4000 EU-s LTE sávokkal kompatibilis változatát), ha még lehet kapni valahol és van rá kb. 40k-d.

    Azt nem tudom, hogy áll az X230 moddolt, whitelist-mentes BIOS-okkal (ha jól rémlik, az X220-szal ellentétben ez már UEFI-only, ami megnehezíti az ilyen dolgokat). Ha van hozzá whitelist-mentes BIOS, amit hajlandó vagy bevállalni (garanciavesztős mutatvány lehet), akkor azért több lehetőséged van.

    Pár hozzászólással feljebb írtam a techship.se nevű oldalról, rendelni nem onnan fogsz tudni, de áttekinteni a piacon elérhető mini PCI-e WWAN kártyákat talán az általam látott eddigi legjobb hely. A Techship egyfajta nemzetközi nagyker, szóval magánemberrel nem nagyon foglalkoznak.

    Ezen felül már párszor említettem a Quectel EC20 nevű mini PCI-e LTE WWAN kártyát. Szintén nem gyári opció, viszont lehet, hogy ez a legkönnyebben és legolcsóbban beszerezhető megoldás. Egészen pontosan az EC20-E változat jó nekünk. Remélhetőleg hamarosan lesz vele tapasztalat is, pont ma reggel rendeltem egyet belőle az eBay-nél olcsóbb forrásból.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák