Új hozzászólás Aktív témák

  • scream

    veterán

    válasz FireKeeper #88556 üzenetére

    Nekem volt 6430-am, kívülről 100% gyári új, új display, bill, akku, minden, gyári garival, de nem jött be.

    A clit nagyon más, illetve a hozzátartozó "trackpad" gombok nem álltak az ujjaimra, kényelmetlen volt használni, így kénytelen voltam átszokni a tapipadra.

    Billentyűzete szintúgy nem jött be (magyar, világítós volt), valahogy olyan fura érzés volt rajta gépelni, meg talán a billentyűzet "kupakok" kialakítása miatt lehetett ez a fura érzésem.

    Gyári új, TN HD+ (1600x900) LCD volt benne (LG és ha jól tudom ez volt belőle a csúcs, nincsen se FHD, se IPS), soha senkinek nem kívánok olyat, bár a fényereje jó volt.

    Meglepően vastag volt, kb mint egy T500, meg nekem nehéz is (a töltőjével együtt kb 2kg).

    Masszív ház, masszív zsanérokkal, ez tetszett, bár volt, hogy télen kellemetlen volt hozzáérni a fedélhez, mert ha állt, akkor eléggé le tudott hűlni. :)

    Nem volt túl forrófejű (sima IGP-s változat), de azért szerette tekerni böngészés alatt is a ventillátort (igaz, ahhoz képest halkan és visszafogottan, de kb sosem állt le).

    Akkuból a nagy volt, sokáig bírta (i5 3380M) általános felhasználás (WiFiről netezés, zene, office) ~5 óra körül alakult közepes fényerővel.

    Összességében amennyiért és amilyen állapotban szereztem megérte, de ha most jönne velem szembe ugyan az az ajánlat és saját használatra kellene (nem csak keresni rajta), akkor nem biztos, hogy belemennék.

    Win10 alatt volt gond a driverek beszerzésével, de azért nem annyira varázslós, mint mondjuk W500-on Win10 alatt a FPR beüzemelése.

    Nem lebeszélni akarlak róla, csak a tapasztalatomat írtam le.

    Ezek fényében, ha a T430 szép állapotban van és normális panel van benne, akkuja normális tuti azt választanám.

    Mondom ezt úgy, hogy csak T/W500 és T440s/T450/T460 tapasztalatom van.

    -----

    Billentyűzet témához.

    Amúgy nem teljesen értem, hogy miért ennyire drágák a billentyűzetek, kértem ajánlatot SmartService-től, ők 32k + ÁFA árban tudnak szerezni magyar világítós billt T460-hoz és 4k + ÁFA áron szerelik be. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák