Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Polarstar #89636 üzenetére

    Persze természetesen nem ártott volna leszedni a gép drivereit a win7-re..

    No, akkor egy dolgot keress meg és szedj le mindössze (majd persze futtasd telepítés után úgy, hogy van netkapcsolat a notin), mégpedig a Lenovo System Update-t (direktlink a letöltésre). Pont arra van kitalálva, hogy ne neked kelljen vadásznod a drivereket. Microsoft .NET Framework 4.0 kell neki, mint előfeltétel.

    A másik : valami használati útmutató, mert gőzöm sincs melyik gomb mi, illetve billentyűparancsokat nem látom a menűkben Mac módra.

    És a billentyűkre rászitázott jelzések nem segítenek? :D Akkor kezdetnek itt egy kis útmutatás.

    Az Fn + funkciógombokon felül hasznos lehet még az Fn + PgUp (ThinkLight ki-be kapcsolására), meg az Fn + Home/Fn + End (ha a kijelző fényerejét akarod állítani), de mondjuk ezek is szerepelnek az előbbi linken.

    Touchpad-del látom, már írtak mások, én mondjuk pöcökegeret vagy BT-s egeret használok, a touchpad csak bosszantana, élből kikapcsoltam (hmmm, touchpad/pöcökegér beállításai: Fn + F8).

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák