Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz durmi_88 #90263 üzenetére

    ha megvan a 7es kulcsa, akkor azzal valószínűleg tudod aktiválni az újabb tiszta 10 telepítést is a frissítés lejátszása nélkül is. Matricán vagy windowsból kiolvasva segédprogrammal. Ja hogy semmi sincs telepítve. A 7esnek nincs még a biosba égetett kulcsa.
    De ha előbb nyomsz egy updatet és aktiválódik, akkor elvileg utána már tiszta telepítéssel is aktiválódik. Szerintem ezzel mehetsz a legbiztosabbra.

    A 7 telepítéskor nem kell felupdatelni naprakészre, ne engedd netre telepítéskor (ne dugd be), aztán meg tiltsd le az auto updatet. Nem kell 2 napot várni mire minden frissítést telepít, ha úgyis törlöd utána. Hálókártya driver kell csak, ha alapból nem kezelné. Azzal netre engedve, aktiválva pedig penről mehet a 10 telepítő rá.

    Nem tudom, hogy a alapból a 10 aktiválja -e magát, ha 7es jogosultság van a biosban. Persze próbálkozhatsz, ha úgysincs semmi telepítve még.

    Céges gépekről van hogy leszedik a win matricákat. De hogy eladják-e másnak használt licenszhez vagy csak megsemmisítik, azt nem tudom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák